Op de rode loper bij het Nederlands Filmfestival

Gisteren was de opening van het jaarlijkse Filmfestival in Utrecht met de premiere van de film Tirza naar de roman van Arnon Grunberg. De loper lag dus uit voor hoofdrolspeelster Sylvia Hoeks, regisseur Rudolf van den Berg en de rest van de cast.

En verder defileerde natuurlijk iedereen die iets met film te maken heeft over de rode loper naar de ingang van de stadsschouwburg.  En natuurlijk ook een heleboel bobo’s die er gewoon als bobo bij horen te zijn. Aan de hoeveelheid camera-geflits kon je haast de bekendheid van de betreffende persoon aflezen. Wat dat betreft denk ik dat Sylvia Hoeks deze keer won. Daarom deze drie foto’s waarbij ze op de laatste met Carine Crutzen staat.

Alle foto’s copyright Bert Spiertz. Gebruik zonder toestemming is verboden.

Over Bert Spiertz

Bert Spiertz is als journalistiek en documentair fotograaf woonachtig in Arnhem. Deze blog is geschiedenis en wordt sinds enige tijd niet meer vernieuwd. Voor actuele berichten en foto's bezoek de website www.spiertzfoto.com Bert Spiertz is a professional photographer, living the Netherlands. This blog is history and will not be continued. You can find my recent images and info on my website: www.spiertzfoto.com
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Op de rode loper bij het Nederlands Filmfestival

  1. acwvisie zegt:

    Hopelijk komt hij ook in België uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s