Femke Halsema

Heel wat jaren een vertrouwd gezicht en dan opeens is het afgelopen. Althans in de Tweede Kamer. Jammer, kamerleden die zo scherp en exact kunnen debatteren als Halsema en die ook nog echt intellectueel niveau hebben lijken schaars te worden. Maar het was voor Femke wel genoeg zo, eigenlijk al sinds de mislukte formatie van paars-plus, had ik de indruk.

Even een duik in het verre politieke verleden van Femke: een beeld tijdens de grote demonstratie in 2004 tegen de plannen van minister Verdonk (…) om duizenden asielzoekers uit te zetten en de tweede foto op campagne tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2006.

Over Bert Spiertz

Bert Spiertz is als journalistiek en documentair fotograaf woonachtig in Arnhem. Deze blog is geschiedenis en wordt sinds enige tijd niet meer vernieuwd. Voor actuele berichten en foto's bezoek de website www.spiertzfoto.com Bert Spiertz is a professional photographer, living the Netherlands. This blog is history and will not be continued. You can find my recent images and info on my website: www.spiertzfoto.com
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s