Winter

Wat een winter! En dat met de kerst. Afgelopen dagen dwaalde ik rond in Arnhem en natuurlijk lag park Sonsbeek er betoverd bij.Natuurlijk biedt de sneeuw ook allerlei mogelijkheden die je normaal niet hebt, zoals op een sleetje zitten terwijl je vader of moeder als trekpaard fungeert, of je surfplank gebruiken om van een helling af te zoeven.

Helaas zijn er ook minder leuke kanten aan het winterse weer. Op een hellende weg vlakbij Sonsbeek gleed de rode auto van een jonge vrouw door tegen de achterkant van de auto van een jonge meneer. Gelukkig bleef de schade beperkt tot een nummerbord en een paar krasjes. Ach, zo kun je met kerst ook nog eens iemand ontmoeten.

Over Bert Spiertz

Bert Spiertz is als journalistiek en documentair fotograaf woonachtig in Arnhem. Deze blog is geschiedenis en wordt sinds enige tijd niet meer vernieuwd. Voor actuele berichten en foto's bezoek de website www.spiertzfoto.com Bert Spiertz is a professional photographer, living the Netherlands. This blog is history and will not be continued. You can find my recent images and info on my website: www.spiertzfoto.com
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s