Belfast

Enige tijd geleden fotografeerde ik in Belfast in de katholieke en protestantse wijken Falls en Shankill. Het tijdschrift Vredesmagazine besloot onlangs om daar twee fotopagina’s aan te wijden, in mooi zwartwit dat goed bij de foto’s blijkt te passen.                                              Een veeg teken is dat Belfast ineens weer terug is in de actualiteit doordat er afgelopen weken weer hevige rellen zijn uitgebroken tussen katholieke en protestantse jongeren.

Published photoreport in Dutch periodical Vredesmagazine (Peace Magazine) about the catholic and protestant neighborhoods Falls and Shankill in Belfast, Northern Ireland.

Klik op de afbeelding om te vergroten/ Click on the image to enlarge

Over Bert Spiertz

Bert Spiertz is als journalistiek en documentair fotograaf woonachtig in Arnhem. Deze blog is geschiedenis en wordt sinds enige tijd niet meer vernieuwd. Voor actuele berichten en foto's bezoek de website www.spiertzfoto.com Bert Spiertz is a professional photographer, living the Netherlands. This blog is history and will not be continued. You can find my recent images and info on my website: www.spiertzfoto.com
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Belfast

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s