Flevoland

Tijdens een rit op de fiets door Flevoland viel me de leegte en de stilte van het landschap tussen Lelystad en Zeewolde op. Op de Knardijk kom je een enkele fietser tegen. Wel steek je af en toe een drukke weg over maar even later fiets je weer over de schapenkeutels langs uitgestrekte akkers en  bospercelen. Hoogspanningsmasten en windmolens zorgen voor verticale lijnen in het landschap. Mooi of juist lelijk? Ik ben altijd geneigd tot het laatste, maar zo met die donkere regenlucht in het westen wordt het bijna een symbolisch beeld van de dreigende energiecrisis.  (klik om te vergroten)

Typical landscape in the huge polder which is the dutch province of Flevoland. In former times it was a part of the IJsselmeer. Now Flevoland is the largest polder in the world.

Over Bert Spiertz

Bert Spiertz is als journalistiek en documentair fotograaf woonachtig in Arnhem. Deze blog is geschiedenis en wordt sinds enige tijd niet meer vernieuwd. Voor actuele berichten en foto's bezoek de website www.spiertzfoto.com Bert Spiertz is a professional photographer, living the Netherlands. This blog is history and will not be continued. You can find my recent images and info on my website: www.spiertzfoto.com
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Flevoland

  1. Sarah zegt:

    Wat een surrealistisch landschap… Alsof de mensen zijn uitgestorven en de schapen overdenken wat ze nu toch met hun kudde aanmoeten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s