Is dit crisis?

Wat gaat het toch slecht…. Griekenland, de euro,  banken in problemen.  Crisis volgens de politiek.                                                                                                                                                   Ik zie echter nog geen mensen in lange rijen voor een koopje staan of voor het arbeidsbureau.  Afgelopen week tijdens de korte nazomer zaten de terrassen vol en op koopzondagen puilen de koopstraten uit. Hoezo crisis….?

Valt het allemaal wel mee of bedriegt de schijn? Moet de grote klap nog komen? We weten het gewoon niet, economen en financiële specialisten incluis                                              Trouwens, wat moet ik als fotograaf eigenlijk met dat onderwerp? Een beetje door het land zwerven en vastleggen wat me opvalt. Steeds meer leegstaande bedrijfsgebouwen bijvoorbeeld. Maar komt dat door de crisis? Misschien….

In ieder geval kan die architectonische miskleun van die reclamestudio bij Waddinxveen op de foto hier onder wel verdwijnen wat mij betreft.

Verder een opgeheven autoshowroom in Alphen aan den Rijn en slooprijpe kantoormisbaksels uit de zeventiger jaren in Den Haag. Ik ben bang dat de borden met “te huur” daar nog lang vergeefs hangen.

Over Bert Spiertz

Bert Spiertz is als journalistiek en documentair fotograaf woonachtig in Arnhem. Deze blog is geschiedenis en wordt sinds enige tijd niet meer vernieuwd. Voor actuele berichten en foto's bezoek de website www.spiertzfoto.com Bert Spiertz is a professional photographer, living the Netherlands. This blog is history and will not be continued. You can find my recent images and info on my website: www.spiertzfoto.com
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s