Old Delhi

Binnenkort vertrek ik weer naar Cairo waar ik zal zijn met 20 miljoen anderen.                Zulke enorme megacity’s hebben op mij een tweeledig effect. Ze trekken aan en stoten tegelijk af. Waarschijnlijk zullen de massa’s dorpelingen die jaarlijks vanuit hun dorpen naar zulke steden verhuizen dat ook hebben. Maar ik hoef er niet te blijven en zien me in leven te houden. Altijd een bevoorrecht gevoel om na een paar weken weer in de taxi naar de luchthaven te kunnen stappen.

De laatste superstad waar ik afgelopen jaar rondliep was Delhi, een stad die echt twee gezichten kent. New Delhi is tamelijk geordend, hoewel dat in India een nogal relatief begrip is terwijl Old Delhi model kan staan voor het chaotische en verwarrende van de oude oriëntaalse stad.  Hierbij een fotoserie over het leven in de straten van Old Delhi.      Ik hoop dat Old Delhi altijd blijft bestaan.

Do not copy without permission, all copyrights Bert Spiertz

Deze slideshow vereist JavaScript.

Klik hier onder op de foto’s als je ze groter wil zien / click on the thumbnails to enlarge the photo’s.

Over Bert Spiertz

Bert Spiertz is als journalistiek en documentair fotograaf woonachtig in Arnhem. Deze blog is geschiedenis en wordt sinds enige tijd niet meer vernieuwd. Voor actuele berichten en foto's bezoek de website www.spiertzfoto.com Bert Spiertz is a professional photographer, living the Netherlands. This blog is history and will not be continued. You can find my recent images and info on my website: www.spiertzfoto.com
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Old Delhi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s