IJsclubs in actie

Hoewel ik zelf nooit heb geleerd om te schaatsen heb ik afgelopen dagen toch aardig wat tijd op verschillende schaatsbanen rondom Utrecht doorgebracht. Het is geweldig te zien hoe snel en efficiënt bij deze clubs gereageerd wordt als het opeens begint te vriezen. Honderden vrijwilligers houden banen schoon, repareren scheuren en bemensen de kassa en het loket voor koek en zopie, waar eht natuurlijk vooral om koffie en snoep gaat.           En dan zijn er verplicht natuurlijk ook EHBO’ers aanwezig.

De foto’s zijn gemaakt bij de ijsclub in Houten, het Biltse Meertje in De Bilt en IJsclub de Nieënhof in Bunnik. De foto’s zijn onderdeel van een opdracht voor Movisie.

Klik op de foto’s voor vergroten/ Kopiëren zonder toestemming is niet toegestaan

Over Bert Spiertz

Bert Spiertz is als journalistiek en documentair fotograaf woonachtig in Arnhem. Deze blog is geschiedenis en wordt sinds enige tijd niet meer vernieuwd. Voor actuele berichten en foto's bezoek de website www.spiertzfoto.com Bert Spiertz is a professional photographer, living the Netherlands. This blog is history and will not be continued. You can find my recent images and info on my website: www.spiertzfoto.com
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s