Een boeketje voor Beatrix

Je bent negen jaar en je staat je te vervelen omdat je op een rode loper met een boeketje in je handen moet wachten op de komst van de koningin.  Eerst sta je in je eentje maar daarna komen er een paar heren bij staan die ook wachten op de Majesteit en zo druk met elkaar praten dat ze jou helemaal niet lijken te zien.

Dan stopt er een grote zwarte auto en de heren snellen erheen om de koningin te begroeten. Jij moet blijven staan tot de koningin over de rode loper naar je toe is gelopen. Dan geef je haar het boeket en zegt alstublieft en dan geeft ze je een hand. Dan ben je klaar en mag je eindelijk weg en krijg je misschien van iemand een ijsje.

Foto’s:  Opening nieuw Provinciehuis Utrecht 20 juni 2012

Vraag toestemming als je foto’s van deze blog wil kopiëren/ klik op de foto voor vergroting

Over Bert Spiertz

Bert Spiertz is als journalistiek en documentair fotograaf woonachtig in Arnhem. Deze blog is geschiedenis en wordt sinds enige tijd niet meer vernieuwd. Voor actuele berichten en foto's bezoek de website www.spiertzfoto.com Bert Spiertz is a professional photographer, living the Netherlands. This blog is history and will not be continued. You can find my recent images and info on my website: www.spiertzfoto.com
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s