Een boeketje voor Beatrix

Je bent negen jaar en je staat je te vervelen omdat je op een rode loper met een boeketje in je handen moet wachten op de komst van de koningin.  Eerst sta je in je eentje maar daarna komen er een paar heren bij staan die ook wachten op de Majesteit en zo druk met elkaar praten dat ze jou helemaal niet lijken te zien.

Dan stopt er een grote zwarte auto en de heren snellen erheen om de koningin te begroeten. Jij moet blijven staan tot de koningin over de rode loper naar je toe is gelopen. Dan geef je haar het boeket en zegt alstublieft en dan geeft ze je een hand. Dan ben je klaar en mag je eindelijk weg en krijg je misschien van iemand een ijsje.

Foto’s:  Opening nieuw Provinciehuis Utrecht 20 juni 2012

Vraag toestemming als je foto’s van deze blog wil kopiëren/ klik op de foto voor vergroting

Advertenties

Over Bert Spiertz

Bert Spiertz is als journalistiek en documentair fotograaf jarenlang woonachtige geweest in Utrecht, sinds begin 2015 woont hij in Arnhem. Hij fotografeert journalistiek en reportageseries voor algemeen gebruik door de media voor fotobureau Hollandse Hoogte. Daarnaast maakt hij in opdracht portretfoto's en reportages op sociaal gebied voor diverse maatschappelijke organisaties, adviesbureau's en bedrijven. Tenslotte is hij gepassioneerd reiziger en maakt in het buitenland documentair getinte reisfoto's en series. Bert Spiertz is a professional photographer, living in the city of Utrecht in the Netherlands where he works as a photojournalist and makes portraits and photo reports for institutions and companies. When travelling abroad he works on documentary travel photography
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s