Verkiezingscampagnes gestart

De verkiezingscampagnes voor 12 september beginnen op gang te komen. Afgelopen week was ik bij het debat tussen de lijsttrekkers van de middenpartijen in Utrecht en op de heetste zondag van deze eeuw bezocht ik de opening van de campagne van de SP in het Openluchtmuseum in Arnhem. Verder neem ik zo hier en daar een foto van een verkiezingsbord, zeker wanneer het omgeven is door een mooie achtergrond of nuttig gebruikt wordt om fietsen tegen aan te zetten.

Het overnemen van foto’s zonder toestemming is niet toegestaan / Klik op de afbeelding voor vergroting

NIEUW: FILMPJE OVER EMILE ROEMER:   http://youtu.be/G8J_oIpN4Xg

Over Bert Spiertz

Bert Spiertz is als journalistiek en documentair fotograaf woonachtig in Arnhem. Deze blog is geschiedenis en wordt sinds enige tijd niet meer vernieuwd. Voor actuele berichten en foto's bezoek de website www.spiertzfoto.com Bert Spiertz is a professional photographer, living the Netherlands. This blog is history and will not be continued. You can find my recent images and info on my website: www.spiertzfoto.com
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s