Nederlands Filmfestival

Tijdens het Nederlands Filmfestival 2012 in Utrecht presenteerde regisseur Paul Verhoeven zijn boek “Volgens Verhoeven” over filmgeschiedenis.

En de Walk of Fame met Gouden Tegels op de Vinkenburgstraat werd dit jaar uitgebreid met een tegel voor Nasrdin Char en voor Carice van Houten. De laatste kon niet aanwezig zijn waardoor het regisseur Paula van der Oest  was, van “de gelukkige huisvrouw”, die de tegel van Carice onthulde. Foto’s van de onthulling.

Let Op: Kopiëren van foto’s van deze website of anderszins publiceren (ook op internet) is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van de fotograaf.                                      all photo’s copyright Bert Spiertz

Over Bert Spiertz

Bert Spiertz is als journalistiek en documentair fotograaf woonachtig in Arnhem. Deze blog is geschiedenis en wordt sinds enige tijd niet meer vernieuwd. Voor actuele berichten en foto's bezoek de website www.spiertzfoto.com Bert Spiertz is a professional photographer, living the Netherlands. This blog is history and will not be continued. You can find my recent images and info on my website: www.spiertzfoto.com
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s