In de moskee

Voor Movisie maakte ik een reportage over de Assoenamoskee, een kleine Marokkaanse moskee in Utrecht West. Ik bracht de medewerkers van de moskee in beeld en maakte daarnaast ook wat sfeerbeelden.  Die medewerkers voerden een een heel scala aan taken uit en ze bleken daarbij ook veel te rouleren. Enkele van die taken zijn het opruimen en schoonmaken van de gebedsruimte, het runnen van het moskeewinkeltje en het geven van lessen Arabisch aan kinderen.

Alles bij elkaar een interessante opdracht die een heleboel mooie beelden opleverde waarvan hierbij een kleine selectie.

Het is verboden om zonder toestemming foto’s te kopiëren en te plaatsen ivm copyrights

Klik op de foto voor groter beeld

Over Bert Spiertz

Bert Spiertz is als journalistiek en documentair fotograaf woonachtig in Arnhem. Deze blog is geschiedenis en wordt sinds enige tijd niet meer vernieuwd. Voor actuele berichten en foto's bezoek de website www.spiertzfoto.com Bert Spiertz is a professional photographer, living the Netherlands. This blog is history and will not be continued. You can find my recent images and info on my website: www.spiertzfoto.com
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s