Nazomer op Vlieland

vlieland_MGL7351Anderhalf uur met de boot vanaf Harlingen en je belandt in zo ongeveer het meest schone en lege stukje Nederland: Vlieland.
Hoewel, zo leeg schijnt het er in de zomervakantie en allerlei weekends niet te zijn. Wel op deze doordeweekse nazomerdagen in september. Prachtig weer overdag en een kleurige zonsondergang op het strand ’s avonds. Op camping Stortemelk is het einde seizoen en worden de tenten en tenthuisjes afgebroken. In het dorp Oost Vlieland slenteren vooral oudere bezoekers langs de winkeltjes en kneuterige huisjes. En verder is er niets dan stuifzand, helmgras, zandplaten en zee.

alle foto’s op deze blog copyright Bert Spiertz. Kopieer geen foto’s zonder toestemming.

klik op een foto voor vergroting

vlieland_MGL7297

vlieland_MGL7302

vlieland_MGL7318

vlieland_MGL7320

vlieland_MGL7332

vlieland_MGL7424

vlieland_MGL7425

vlieland_MGL7442

Over Bert Spiertz

Bert Spiertz is als journalistiek en documentair fotograaf woonachtig in Arnhem. Deze blog is geschiedenis en wordt sinds enige tijd niet meer vernieuwd. Voor actuele berichten en foto's bezoek de website www.spiertzfoto.com Bert Spiertz is a professional photographer, living the Netherlands. This blog is history and will not be continued. You can find my recent images and info on my website: www.spiertzfoto.com
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s