Nazomer op Vlieland

vlieland_MGL7351Anderhalf uur met de boot vanaf Harlingen en je belandt in zo ongeveer het meest schone en lege stukje Nederland: Vlieland.
Hoewel, zo leeg schijnt het er in de zomervakantie en allerlei weekends niet te zijn. Wel op deze doordeweekse nazomerdagen in september. Prachtig weer overdag en een kleurige zonsondergang op het strand ’s avonds. Op camping Stortemelk is het einde seizoen en worden de tenten en tenthuisjes afgebroken. In het dorp Oost Vlieland slenteren vooral oudere bezoekers langs de winkeltjes en kneuterige huisjes. En verder is er niets dan stuifzand, helmgras, zandplaten en zee.

alle foto’s op deze blog copyright Bert Spiertz. Kopieer geen foto’s zonder toestemming.

klik op een foto voor vergroting

vlieland_MGL7297

vlieland_MGL7302

vlieland_MGL7318

vlieland_MGL7320

vlieland_MGL7332

vlieland_MGL7424

vlieland_MGL7425

vlieland_MGL7442

Over Bert Spiertz

Bert Spiertz is als journalistiek en documentair fotograaf jarenlang woonachtige geweest in Utrecht, sinds begin 2015 woont hij in Arnhem. Hij fotografeert journalistiek en reportageseries voor algemeen gebruik door de media voor fotobureau Hollandse Hoogte. Daarnaast maakt hij in opdracht portretfoto's en reportages op sociaal gebied voor diverse maatschappelijke organisaties, adviesbureau's en bedrijven. Tenslotte is hij gepassioneerd reiziger en maakt in het buitenland documentair getinte reisfoto's en series. Bert Spiertz is a professional photographer, living in the city of Utrecht in the Netherlands where he works as a photojournalist and makes portraits and photo reports for institutions and companies. When travelling abroad he works on documentary travel photography
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s