Honderd schilders schilderen Ronald mcDonald Huis

Het Ronald mcDonaldhuis in Utrecht was toe aan een verfje. Dat kwam de schilders van schilderbedrijf Hemink uit Borne (Twente) ter ore en zij besloten om een dag met zijn allen gratis en voor niks de hele binnenkant van het Huis te komen schilderen. Ze kwamen op negen januari voorrijden met meer dan honderd man en in een paar uur waren alle vijfendertig ruimtes in het Huis voorzien van een fris laagje verf.                                               Hemink heeft voor deze bijzondere vorm van sponsoring gekozen in nauw overleg met haar medewerkers. Directeur Jan van den Berg, die vrijdag zelf ook een schilderoverall aantrok, zegt: “Elk jaar doneren we een gift aan een goed doel. Dit jaar willen we echter niet gewoon geld storten, maar daadwerkelijk voelen hoe wij mensen kunnen helpen.”

ronald-mcdonald-huis_MGL1753

ronald-mcdonald-huis_MGL1762

ronald-mcdonald-huis_MGL1774 ronald-mcdonald-huis_MGL1736

ronald-mcdonald-huis_MGL1720

Over Bert Spiertz

Bert Spiertz is als journalistiek en documentair fotograaf jarenlang woonachtige geweest in Utrecht, sinds begin 2015 woont hij in Arnhem. Hij fotografeert journalistiek en reportageseries voor algemeen gebruik door de media voor fotobureau Hollandse Hoogte. Daarnaast maakt hij in opdracht portretfoto's en reportages op sociaal gebied voor diverse maatschappelijke organisaties, adviesbureau's en bedrijven. Tenslotte is hij gepassioneerd reiziger en maakt in het buitenland documentair getinte reisfoto's en series. Bert Spiertz is a professional photographer, living in the city of Utrecht in the Netherlands where he works as a photojournalist and makes portraits and photo reports for institutions and companies. When travelling abroad he works on documentary travel photography
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s