Honderd schilders schilderen Ronald mcDonald Huis

Het Ronald mcDonaldhuis in Utrecht was toe aan een verfje. Dat kwam de schilders van schilderbedrijf Hemink uit Borne (Twente) ter ore en zij besloten om een dag met zijn allen gratis en voor niks de hele binnenkant van het Huis te komen schilderen. Ze kwamen op negen januari voorrijden met meer dan honderd man en in een paar uur waren alle vijfendertig ruimtes in het Huis voorzien van een fris laagje verf.                                               Hemink heeft voor deze bijzondere vorm van sponsoring gekozen in nauw overleg met haar medewerkers. Directeur Jan van den Berg, die vrijdag zelf ook een schilderoverall aantrok, zegt: “Elk jaar doneren we een gift aan een goed doel. Dit jaar willen we echter niet gewoon geld storten, maar daadwerkelijk voelen hoe wij mensen kunnen helpen.”

ronald-mcdonald-huis_MGL1753

ronald-mcdonald-huis_MGL1762

ronald-mcdonald-huis_MGL1774 ronald-mcdonald-huis_MGL1736

ronald-mcdonald-huis_MGL1720

Over Bert Spiertz

Bert Spiertz is als journalistiek en documentair fotograaf woonachtig in Arnhem. Deze blog is geschiedenis en wordt sinds enige tijd niet meer vernieuwd. Voor actuele berichten en foto's bezoek de website www.spiertzfoto.com Bert Spiertz is a professional photographer, living the Netherlands. This blog is history and will not be continued. You can find my recent images and info on my website: www.spiertzfoto.com
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s