Slachtoffers vlucht MH17 komen aan in Hilversum

Woensdagavond 23 juli kwam een aantal van de slachtoffers van de vliegramp met het Maleisische toestel in Oekraine eindelijk aan in Nederland. Vanaf Eindhoven Airport werden de slachtoffers in veertig lijkwagens naar Hilversum gereden waar ze in de Korporaal van Oudheusdenkazerne zullen worden geidentificeerd.

Ik fotografeerde de aankomst van de stoet bij de poort van de kazerne. Voorafgaand aan de aankomst van de stoet werden er door veel mensen bloemen bij de poort gelegd waar onder ook burgemeester Pieter Broertjes van Hilversum.

rouw_MG_9536 rouw_MG_9562 rouw_MGL9461

rouwstoet_aircrah-ukraine_MGL7837

 

rouwstoet_hearses_MGL7876 rouwstoet_MGL9595 rouwstoet_MGL9613

 

rouw_MG_7830

Over Bert Spiertz

Bert Spiertz is als journalistiek en documentair fotograaf woonachtig in Arnhem. Deze blog is geschiedenis en wordt sinds enige tijd niet meer vernieuwd. Voor actuele berichten en foto's bezoek de website www.spiertzfoto.com Bert Spiertz is a professional photographer, living the Netherlands. This blog is history and will not be continued. You can find my recent images and info on my website: www.spiertzfoto.com
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s