Selfiestick

Paastoerisme in de Amsterdamse binnenstad. Dat betekent onder andere schuifelen, dringen, wachten en ergeren. Dat laatste schijnbaar vooral voor de bewoners van de Amsterdamse binnenstad, die volgens sommigen al hard op weg is het Nederlandse Venetië te worden. De toeristen hebben daar weinig problemen meer denk ik. Van de Wallen tot op het Museumplein, overal is wat te zien en overal gebeurt iets.  Ik moet zeggen dat ik er op mijn manier ook van geniet want al dat leven op straat is natuurlijk fantastisch voer voor een straatfotograaf. Hier een serie over de nieuwste toeristische rage: de selfiestick. Cool !

All photo’s copyright Bert Spiertz. Do not copy without permission                                     click on a picture to enlarge. klik op een foto voor een vergroting.

amsterdam-toerisme-_MG_2023

amsterdam-toerisme-_MG_1999 amsterdam-toerisme-_MG_2013 amsterdam-toerisme-_MG_2019 amsterdam-toerisme-_MG_2036 amsterdam-toerisme-_MG_2055amsterdam-toerisme-_MG_20191

Over Bert Spiertz

Bert Spiertz is als journalistiek en documentair fotograaf jarenlang woonachtige geweest in Utrecht, sinds begin 2015 woont hij in Arnhem. Hij fotografeert journalistiek en reportageseries voor algemeen gebruik door de media voor fotobureau Hollandse Hoogte. Daarnaast maakt hij in opdracht portretfoto's en reportages op sociaal gebied voor diverse maatschappelijke organisaties, adviesbureau's en bedrijven. Tenslotte is hij gepassioneerd reiziger en maakt in het buitenland documentair getinte reisfoto's en series. Bert Spiertz is a professional photographer, living in the city of Utrecht in the Netherlands where he works as a photojournalist and makes portraits and photo reports for institutions and companies. When travelling abroad he works on documentary travel photography
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s