Istanbul today

Turkije is momenteel een van de snelst groeiende economieën ter wereld. Daardoor groeit de middenklasse en krijgen de grote steden een moderner aanzien.                                         In Istanbul contrasteert die modernisering met de eeuwenoude monumenten en het traditionele straatbeeld waar de stad om bekend staat.                                                               Ik maakte in april 2012 deze fotoserie over het nieuwe oude Istanbul met zijn verscheidenheid in levensstijlen.

Vergroot de foto’s als volgt:  klik op het plaatje links boven en vervolgens op de pijl aan de rechterkant van elke foto.

English: As one of the fastest growing economies Turkey is rapidly becoming a modern looking country with a prosperous middle class. But at the same time Istanbul is a city of ages with its historic monuments and traditional lifestyle in many older parts of the city.                                                                                                                                                          In april 2012 I made a documentary on this mega city with its  contrasting lifestyles.

Click on the image upper left to start the show. Continue with the arrows on the right side of each image.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s