Vergeten

Ach ja, het WK van afgelopen zomer, alweer bijna vergeten in de vaart waarmee de wereld voort raast in zijn zucht naar nieuws.

Ik werd er opeens aan herinnerd toen ik gisteren in de Utrechtse wijk Overvecht flats fotografeerde die op de slooplijst staan. De flats zijn al verlaten door de bewoners, zo te zien niet lang na juni. Er was geen tijd of geen zin meer om de vlaggetjes met de oranje leeuw mee te nemen. Kort voor kerst hangen ze nog steeds aan de inmiddels kale takken.

Hoe vaak denken we eigenlijk nog aan de prachtige overwinning op Brazilië en het smadelijk verlies van Spanje?

Advertenties

Over Bert Spiertz

Bert Spiertz is als journalistiek en documentair fotograaf jarenlang woonachtige geweest in Utrecht, sinds begin 2015 woont hij in Arnhem. Hij fotografeert journalistiek en reportageseries voor algemeen gebruik door de media voor fotobureau Hollandse Hoogte. Daarnaast maakt hij in opdracht portretfoto's en reportages op sociaal gebied voor diverse maatschappelijke organisaties, adviesbureau's en bedrijven. Tenslotte is hij gepassioneerd reiziger en maakt in het buitenland documentair getinte reisfoto's en series. Bert Spiertz is a professional photographer, living in the city of Utrecht in the Netherlands where he works as a photojournalist and makes portraits and photo reports for institutions and companies. When travelling abroad he works on documentary travel photography
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s